DO 12 AO 16 DE NOVEMBRO CELEBRAMOS NO COLEXIO A 1º SEMANA DA FROITA. COMÉRONSE MAZÁS, GRANADAS, CAQUIS, PERAS E MANDARINAS.
Caqui
Manzá
A manzá foi sempre unha froita moi apreciada. Así, considérase unha das froitas máis completas desde o punto de vista nutritivo. A manzá contén gran cantidade de sales minerais como potasio, sodio, calcio, magnesio, etc., e as suas principais vitaminas son A, B y C.
As principais vitaminas de esta froita son: A, C, B1, B2 y PP. Por o seu alto contido en ferro, e consumo de pera é bon para a formación de glóbulos roxos e se recomenda nos casos de anemia e problemas cardiovasculares.
Caqui
Manzá
A manzá foi sempre unha froita moi apreciada. Así, considérase unha das froitas máis completas desde o punto de vista nutritivo. A manzá contén gran cantidade de sales minerais como potasio, sodio, calcio, magnesio, etc., e as suas principais vitaminas son A, B y C.
Pera
As principais vitaminas de esta froita son: A, C, B1, B2 y PP. Por o seu alto contido en ferro, e consumo de pera é bon para a formación de glóbulos roxos e se recomenda nos casos de anemia e problemas cardiovasculares.
Granada
A granada é un froito rico en azúcares e sales de fósforo, calcio y ferro, vitaminas (A, B y C) e taninos. Este froito ten propiedades astrinxentes e antiinflamatorias. E ideal para persoas con anemia, arteriosclerosis, hipertensión e problemas estomacais.
No hay comentarios:
Publicar un comentario